Подаряват дървета срещу чували със смет в Куклен

06 Юни 2017 г.

 

Снимка: Община Куклен

Масово почистване на територията на Община Куклен се проведе в събота – 4 юни. Инициативата е подкрепена от Авиобаза „Крумово” и от Регионалната дирекция по горите.

За почистване са определени зелени площи и улици на територията на Община Куклен, както и поляни около манастира „Св. Св. Козма и Дамян”.

През целия ден ще работи техника от общинската администрация, сред която ще има сметосъбиращи машини, трактори и камиони.

Главният пункт ще бъде в сградата на общинската администрация, на който ще се раздават чували и ръкавици.

Началният час на кампанията „Да изчистим България за един ден” ще бъде от 9 часа.

От дирекцията по горите ще дарят за засаждане 1 контейнерна фиданка – атласки кедър за всеки два броя чували със събрани отпадъци от горските територии около манастира „Св. Св. Козма и Дамян”.

Новини

Подаряват дървета срещу чували със смет в Куклен
06 Юни 2017 г.
Снимка: Община Куклен Масово почистване на територията на Община Куклен се проведе в събота – 4 юни. Инициативата е подкрепена от Авиобаза „Крумово” и от Регионалната дирекция по го...
Продажбите на кухненски ролки нарастват
06 Юни 2017 г.
Продажбите на кухненски ролки нарастват с 9% в обем и със 7% в стойност Автор: Amazon.com Продажбите на кухненски ролки нарастват рекордно за последната година. В обем те са се увеличили с 8.9%, а в стойност с ...